БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У БАРАШІВСЬКІЙ ШКОЛІ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВІНОК

Дата: 21.05.2021 20:00
Кількість переглядів: 458

Фото без описуПідходить до завершення 2020-2021 навчальний рік. Нелегким він був як для педагогічних колективів, так і для школярів Березівської громади, адже чи не більша його частина пройшла в умовах дистанційного навчання через карантиннні обмеження, викликані коронавірусною пандемією. Не можна забувати й про те, що після проведення виборів у жовтні 2020 року та завершення процесу децентралізації змінилося підпорядкування освітньої сфери і перейшло з Житомирського районного відділу освіти безпосередньо до Березівської сільської ради. Попри всі виклики сьогодення, освітяни та учні впоралися з поставленими завданнями і з гарними результатами завершують навчальний рік.

21 травня в Барашівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пролунав останній дзвінок для учнів 4-го, 9-го та 11-го класів. На урочисту лінійку завітали гості: батьки випускників, Березівський сільський голова Михайло Яромов та завідувачка відділу освіти сільської ради Аліна Забродська, які звернулися до випускників з вітальними та напутніми словами.

У ході святкових заходів класний керівник 11-го класу Олена Миколаївна Котенко провела для своїх учнів останній урок під символічною назвою «Дорога від дитинства до юності», а перша вчителька випускників Лариса Володимирівна Білоченко зробила приємний сюрприз — вручила учням перші зошити, які свято берегла до сьогодні всі ці роки.Фото без описуФото без опису Фото без опису У свою чергу, одинадцятикласники зробили рідній школі на згадку про себе подарунок - висадили алею з туй, чим започаткували в школі гарну традицію.

Загалом Барашівський шкільний поріг цього року полишають 7 учнів 11-го класу, ще 8 дев’ятикласників мають час, аби визначитися: чи продовжити навчання в стінах рідної школи і отримати повну загальну середню освіту, чи вступити до професійно-технічних навчальних закладів.

Щиро вітаємо випускників та бажаємо кожному, хто ступає на далеку дорослу дорогу, віднайти себе і реалізуватися успішно у своєму житті, а усім іншим школярам - веселих літніх канікул та позитиву і з новими силами приступити восени до навчальних звершень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь