БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДЕСЯТЕРО ДОШКІЛЬНЯТ БЕРЕЗІВСЬКОГО САДОЧКА ЗІБРАЛИСЯ ДО ШКОЛИ

Дата: 04.06.2021 12:50
Кількість переглядів: 485

Фото без описуГарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у Березівському закладі дошкільної освіти «Веселка».

2 червня садочок приймав гостей: батьків, бабусь і дідусів, котрі прийшли подивитися на випускників старшої групи «Барвінок» — майбутніх школяриків, яких у цьому році – 10.

Зусиллями педагогічного колективу на чолі з тимчасово виконуючою обов’язки завідуючої Лілією Миколаївною Словінською було організовано цікаве та змістовне свято, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування в садочку.

Випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у святкових сукнях, хлопці, як справжні кавалери, - у краватках. Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

На святі також були присутні гості в особі Березівського сільського голови Михайла Яромова та Аліни Забродської, завідуючої відділу освіти, молоді та спорту сільської ради, які привітали майбутніх школярів з урочистим та пам’ятним святом прощання з дитинством.

Завітала з привітанням до випускників і перша вчителька цих майбутніх першокласників Юлія Анатолівна Сак, яка 1 вересня радо зустріне їх біля шкільного порога і поведе дорогою знань.

А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами на очах. Ці сльози були на очах у вихователів: Людмили Олександрівни Росковинської, Валентини Михайлівни Левіцької та помічика-вихователя Любові Михайлівни Ройди, бо саме їх малята вирушали у великий світ.

Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій, а кульмінацією випускного балу став виступ випускників разом із працівниками садочка, справжніх красунь в українських костюмах: вихователя та музичного керівника Лілії Словінської, завгоспа Валентини Куриленко, помічників вихователів Ірини Данюк та Любові Ройди, кухаря Наталії Чепіги та пралі Галини Фольвард.

…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі діточки, а батькам бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь