БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні ветерани війни в Афганістані, воїни – інтернаціоналісти, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Дата: 15.02.2022 08:00
Кількість переглядів: 273

Фото без опису15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-а річниця виведення військ з Афганістану.

Афганська війна стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей – тих, хто знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх рідних.

Сьогодні, у чергову річницю тієї незабутньої події, ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів – афганців і їхніх побратимів, які пройшли вогняні точки бойових дій в Республіці Афганістан та на території інших держав.

Ми низько схиляємо голови перед нашими земляками – солдатами і офіцерами, перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру і бережемо вічну пам’ять про загиблих, яким не судилося повернутися додому.

У цей пам’ятний день бажаю, всім ветеранам війни в Афганістані, воїнам-інтернаціоналістам міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.

З повагою Михайло ЯРОМОВ, Березівський сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь