БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

20 ЛЮТОГО — ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ТА УВІЧНЕННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 20.02.2022 10:15
Кількість переглядів: 236

Фото без опису20 лютого 2014 року стало вирішальним днем не тільки для Євромайдану, а й для історії України та Європи. У цей день українці зламали хребет Російській імперії та її маріонетковому українському уряду. План колонізації України та розділення Європи був зруйнований.

Українці обрали незалежність і європейський демократичний шлях розвитку і за цю боротьбу, за нашу свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них – молоді, сильні, ті, хто лише починав жити…

І сьогодні ми віддаємо шану великому братству безстрашних людей, які ціною власного життя вибороли свободу нашої з вами держави та назавжди змінили хід історії України. Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень народу до європейських цінностей.

Революцію Гідності продовжують українці із загостреним відчуттям патріотизму, десятки тисяч військовослужбовців-контрактників та добровольців, які свідомо і вільно обрали професію захисника Вітчизни.

Революцію гідності продовжує кожен із нас, хто на своєму місці працює чесно і праведно, і цим також зміцнює оборону нашої держави.

Позитивні зміни й зрушення в різних сферах життя, часом не такі швидкі, як хотілося би, – це теж продовження Революції гідності. І ми з вами щодня повинні пам’ятати, якою ціною здобуто свободу і можливість жити та працювати у вільній державі.

Слава Героям Небесної Сотні!

Слава Україні!

Березівський сільський голова Михайло ЯРОМОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь