БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЗВІТУЄМО, ЯК І ОБІЦЯЛИ: НА АВТО ДЛЯ НАШИХ ВІЙСЬКОВИХ СКИНУЛИСЯ У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 08.06.2022 22:22
Кількість переглядів: 391

Фото без описуУже в перші дні вторгнення російського агресора в Україну в Березівській громаді організували свій надійний тил - центр гуманітарної допомоги.

З того часу вдалося багато допомогти як внутрішньо переміщеним особам, що тимчасово знайшли прихисток на теренах нашої громади, так і військовослужбовцям та теробороні.

Ми уважно і турботливо ставимось до прохання кожного, хто потребує допомоги, і не змогли стояти осторонь, коли дізналися, що наш армієць-односелець із Садок та його побратими, які нині перебувають на передовій, - потребують легковика, для виконання своїх завдань.

Тож, нещодавно ми анонсували збір коштів на таке авто. Координували цю роботу керівник гуманітарного штабу Дар'я Меренова та головний спеціаліст з питань молоді та спорту сільської ради - Микола Чижик: оперативно дали оголошення в соцмережах, на офіційному сайті сільської ради, провели перемовини з усіма, хто міг би допомогти, збирали кошти, відшукали авто з усіма послідуючими необхідними процедурами - купівля-продаж, оформлення реєстрації та передача "з рук у руки".

Працівники апарату Березівської сільської ради були першими, хто зробив свій вклад у спільну "скарбничку", і вже за два дні було зібрано добру третину від необхідної суми. Згодом до процесу збору доєдналися працівники старостинських округів та освітяни, і за рекордний термін, трохи менше тижня, завдяки спільним зусиллям та небайдужості кожного, хто "скидався", кошти на авто було зібрано.

"Приємно розуміти, що колектив відгукнувся та згуртовано підтримав цю ідею, і допоміг реалізувати її та ще й за такий короткий час, щиро дякую всім", - каже сільський голова Михайло Яромов.

Придбаний автомобіль, який до того ж завантажили вщент продуктами довготривалого зберігання, засобами гігієни та ліками - вже доправлено на фронт нашим Героям.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь