БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДИЗЕЛЬ-ПОЇЗД «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ — ЖИТОМИР» У ВЕЧІРНІЙ ЧАС, ПОКИ ЩО, — ТАК І НЕ КУРСУВАТИМЕ

Дата: 22.07.2022 15:04
Кількість переглядів: 506

Фото без описуНа численні звернення жителів Березівської громади та власників дачних ділянок, — щодо відновлення курсування приміського поїзда Житомир — Новоград-Волинський з Житомира вранці та з Новограда-Волинського у вечірній час, — сільською радою був направлений лист до департаменту приміських пасажирських перевезень АТ «Українська залізниця» з відповідним проханням.

Нагадаємо, що вищезгаданий дизель-поїзд у довоєнний період курсував двічі на день (вранці та увечері), і за своїм графіком був зручним способом приміського сполучення як для жителів нашої громади, так і для тих, хто має на нашій території дачні ділянки. Але від початку воєнного стану ситуація кардинально змінилася.

Березівська сільська рада отримала відповідь на лист, в якому повідомляється наступне:

«…Відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 №64/2022 на території України введено воєнний стан через військову агресію російської федерації, дана ситуація суттєво вплинула на можливості організації повноцінної господарської діяльності АТ «Укрзалізниця».

Згідно графіку обігу дизель-поїздів на дільниці Житомир – Новоград-Волинський, приміський поїзд №6411 сполученням Житомир – Новоград-Волинський відправляється із станції Житомир о 07 год 38 хв ранку та прибуває на кінцеву станцію Новоград-Волинський о 10 год 09 хв, даний склад дизель-поїзда повертається до станції Житомир приміським поїздом №6414 сполученням Новоград-Волинський – Житомир о 14 год 47 хв. Після прибуття на станцію Житомир о 17 год 17 хв даний склад дизель-поїзда відправляється приміським поїздом №6462 сполученням Житомир – Коростень з часом відправлення від станції Коростень о 17 год 34 хв.

Враховуючи, що на дільниці Новоград-Волинський – Житомир – Коростень задіяний тільки один склад дизель-поїзда, відправити приміський поїзд №6414 сполученням Новоград-Волинський – Житомир у вечірній час немає технічної можливості, через неможливість в даному випадку забезпечити складом дизель-поїзда приміський поїзд №6462 сполученням Житомир – Коростень. Для забезпечення курсування приміського поїзда на дільниці Новоград-Волинський – Житомир у вечірній час необхідно задіяти додатковий склад дизель-поїзда, який на даний час по регіональній філії «Південно-Західна залізниця» відсутній.

Зважаючи на вищевикладене після завершення на території України воєнного стану АТ «Укрзалізниця» зважаючи на наявний пасажиропотік та наявність рухомого складу розгляне можливість призначення приміського поїзда №6414 сполучення Новоград-Волинський – Житомир у вечірній час».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь