БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ, З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ВАС!

Дата: 02.10.2022 07:30
Кількість переглядів: 332

Фото без описуОсінній лист танцює танго під звуки вибухів і плач. Така цьогоріч реальність вашого професійного свята…

Та ви непохитно тримаєте свій освітній фронт. Ви постійно на «передовій». Захищаєте нашу мову, культуру, віру. Вселяєте надію, плекаєте майбутнє.

Пильно вдивляючись в екрани ґаджетів, чи стоячи перед класом, намагаєтесь кожного учня огорнути любов’ю, загоїти душевні рани. І хоч інколи самі ледве тримаєтеся від стуку в скронях відгомону останніх новин, але з гідністю виконуєте свою місію.

Щира вдячність, глибока шана і повага за ваш професіоналізм, за прагнення виховати яскраві особистості, справжніх патріотів Незалежної України.

Наша громада має усі підстави пишатися вами. Навіть під час жорстокої і страшної війни ви змогли якісно підготувати випускників до мультипредметного тесту, вам вдалося онлайн мотивувати дітей до навчання і розпочати новий навчальний рік.

Про це свідчить і той факт, що напередодні свята від Житомирської районної державної адміністрації ми отримали відзнаку за якісну підготовку освітніх закладів громади до нового 2022-2023 навчального року. Це наша з вами спільна відзнака, — заслуга всієї освітянської когорти Березівської округи. Велика шана і подяка за вашу нелегку працю.

Зичимо вам у житті, і в роботі стійкості духу, фізичної сили, мотивації, щоб навчати та виховувати. Щастя і благополуччя, відчуття захищеності, ПЕРЕМОГИ та МИРУ!

Всі квіти світу — до ваших ніг!

З повагою, Михайло ЯРОМОВ, Березівський сільський голова,

Аліна ЗАБРОДСЬКА, завідувач відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської радиФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь