БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ТИХО ОСІНЬ ХОДИТЬ ГАЄМ: СВЯТО ОСЕНІ В «ПЕРЛИНЦІ»

Дата: 08.11.2022 10:39
Кількість переглядів: 122

Фото без описуОсінь - прекрасна золота пора року. Проведення свята Осені вже стало традицією для вихованців закладу дошкільної освіти «Перлинка», що в Березівці, яке завжди проходить феєрично, і сповнене яскравих осінніх барв та дивовижних казкових персонажів.

У непростий для всіх нас час, сповнений небезпекою від кожної повітряної тривоги, завдяки мужності та героїзму Збройних сил України, які нині воюють за волю, свободу та відстоюють незалежність нашої держави, — в садочку все ж відбулося свято.

Дошкільнята, до яких на гостину завітала пані Осінь, подарували своїй гості чудові вірші, а ще співали пісень про щедрі дари цієї золотої пори року, танцювали та всі разом веселилися. Після чого пані Осінь пригостила малюків смаколиками.

Дитячі усмішки - додавали наснаги, дзвінкий дитячий сміх - наповнював серця спокоєм, казкові персонажі - ще раз переконали усіх, що коли щасливі діти - щасливі не тільки їхні батьки, щасливі усі, хто перебувають поряд з ними.

Дякуємо нашим Захисникам за можливість малюкам радіти дитинству, а вихователям проводжувати відстоювати свій освітній фронт.

МИРУ нам усім та якнайшвидшої перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь