БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Зі 184 «Пунктів незламності», які розгорнулися в Житомирському районі, 10 функціонують у Березівській громаді

Дата: 30.11.2022 09:16
Кількість переглядів: 223

Фото без описуЗі 184 «Пунктів незламності», які розгорнулися в Житомирському районі, 10 функціонують у Березівській територіальній громаді.

29 листопада перший заступник начальника Житомирської районної військової адміністрації В’ячеслав Авраменко спільно з Березівським сільським головою Михайлом Яромовим оглянули ці острівки безпеки та тепла, які у випадку тривалої відсутності електроенергії працюватимуть цілодобово.

До «Пунктів незламності» можуть прийти люди погрітися, випити гарячого чаю, скуштувати печива, зарядити свої мобільні пристрої, скористатися доступом до мережі Інтернет. А для малечі тут відведені спеціальні ігрові зони, де можна цікаво і змістовно провести час.

За словами В’ячеслава Авраменка, усі десять таких локацій, які розташовані в приміщеннях закладів та установ громади, облаштовані усім необхідним і готові за потреби прихистити людей.

На черзі – ще три пункти, які наразі перебувають на етапі завершення.

Адресу найближчого «Пункту незламності» в будь-якому куточку України зручно знайти на сайті:http://nezlamnist.gov.ua, а ті, що розташовані безпосередньо на території Житомирського району, – за посиланням:https://docs.google.com/.../133Op5tT08HDq3.../edit.

Незламність сили та духу – це те, що допоможе нам гідно пройти всі випробування, побороти холод, темряву, вистояти і перемогти!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь