БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Урочисте покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2022 16:36
Кількість переглядів: 98

Фото без опису14 грудня з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у Садках відбулася урочиста церемонія покладання квітів до Меморіалу пам’яті, у якій взяли участь керівництво громади, представники старостату, відділу культури та відділу соціального захисту населення.

Присутні поклали квіти до пам’ятника й вшанували пам’ять загиблих під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС хвилиною мовчання.

Нагадаємо, що на території Березівської сільської ради є такі населені пункти, які стали новими рідними домівками для багатьох переселенців. Серед них, на сьогодні, проживає і 38 чоловік, які мають статус ліквідаторів.

Зауважимо, що цей день встановлено в Україні з метою гідного відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС згідно з Указом Президента України від 10 листопада 2006 року.

Тож, ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. Багато з цих людей не дожили до теперішніх днів, задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь