БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ВІТАМІННІ СМУЗІ ВЖЕ ВІДПРАВИЛИСЯ В ЗОНУ БОЙОВИХ ДІЙ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 17.02.2023 12:07
Кількість переглядів: 253

Фото без описуКоротко про те, як Березівська громада взялася боротися із застудою на передовій

Від початку війни наше суспільство об’єдналося і готове невтомно і безоплатно працювати для вирішення найбільш нагальних і болючих проблем пораненої країни.

Відтоді вже багато зроблено: харчі, ліки, речі першої необхідності, амуніція, техніка, — усе, чим може український народ, тим і допомагає нашим захисникам. Але роботи вистачає й нині. І хоч за останні роки постачання продуктів для української армії організоване належним чином, є й те, чого нашим воїнам усе ж не вистачає.

Зазвичай, хлопці сумують за домашньою їжею та випічкою. Проте, у цю холодну пору їм також вкрай потрібні і продукти, здатні підтримати та зміцнити імунну систему, допомогти боротися з сезонними застудами та «підзаряджатися» вітамінами та енергією на бойовому посту.

Одним із досить розповсюджених народних рецептів є приготування вітамінних смузі. Сьогодні в народі цьому рецепту яких тільки назв не придумано: і енергетичні батончики, і бендерівські вітамінки і навіть, вітамінні «снаряди». Але спільне у цих назвах одне — ефективний результат у боротьбі проти вірусів та зміцнення організму.

Як ми вже розповідали, Березівська сільська рада ініціювала в себе теж таку акцію — приготування вітамінних смузі для наших захисників, які знаходяться в зоні бойових дій. Для цього централізовано закупили усі необхідні інгредієнти та пакувальну тару, долучилися і небайдужі жителі села, які до всього цього принесли і від себе ще 15 кг меду. А реалізовувати проект взялися освітяни та працівники відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини сільської ради.

За неповних два тижні невтомні руки наших працівників нафасували біля 1000 порцій противірусного коктейлю — міксу сухофруктів, вівсяних пластівців та меду, приправленого ароматною корицею та ваніллю.

Передача військовим першої партії цих цілющих смаколиків відбулася 16 лютого, досить символічно, у День єднання. Смачні, легкі та поживні перекуси вже прямують до наших захисників у зону бойових дій. Тож, хай смакують на здоров’я наші мужні воїни, ну а ми на цьому не зупиняємося і вже готуємося до наступного етапу виготовлення. Далі буде!

Разом до Перемоги!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь