A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ТВОЯ ПРОФЕСІЙНА ПЛАТФОРМА: ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКАМ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ПОЛІСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Дата: 06.04.2023 11:28
Кількість переглядів: 84

Фото без описуОдним із найважливіших кроків у житті — є вибір професії. Це, чи не найголовніший чинник того, як складеться подальше життя людини та як вона в ньому буде себе почувати. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість і задоволення, — одна з умов відчуття життєвої повноцінності.

Підходить до завершення черговий навчальний рік, а заразом перед нашими майбутніми випускниками постає надскладне завдання — не розгубитися у вирі представлених закладів вищої освіти і зробити свій правильний життєвий вибір. З цією метою у всіх закладах освіти Березівської громади активно проводиться робота з профорієнтації.

5 квітня, наші одинадцятикласники взяли участь у професійно спрямованому заході, проведеному в екскурсійно-інтерактивному форматі — «Твоя професійна платформа», який організовано одним із флагманів вищої освіти Житомирщини — Поліським національним університетом.Фото без описуФото без опису

Головна мета зустрічі — наочно, безпосередньо у стінах університету, ознайомити учнівську молодь з освітніми програмами, можливостями навчального закладу та умовами вступу у 2023 році (адже вони змінюються в Україні чи не щорік).

Як зазначила спікерка заходу, Поліський університет сьогодні — це 100 років досвіду, традицій та професійності. Майбутні абітурієнти мають змогу здобувати знання та отримати диплом державного зразка за 31-м освітнім напрямком, більшість з яких є іміджевими і ніколи не втратять своєї актуальності та значимості. Повну інформацію про Поліський національний можна отримати на сайті: https://polissiauniver.edu.ua/.Фото без опису
У рамках зустрічі, окрім загальної інформації, учні почули про сьогодення університету та на власні очі побачили навчальну базу закладу. Зокрема їм презентували наукову бібліотеку та читальний зал, різного роду лабораторії: вимірювану, аквакультур, екології лісу, робототехніки та штучного інтелекту тощо; станцію космічного моніторингу Землі, інформаційний центр Європейського Союзу, музей ґрунтів і мінералі, народознавчий комплекс «Старожитності українського села», контактний зоопарк та клініку ветеринарної медицини. А ще на кафедрі технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва технологічного факультету школярам провели дегустацію продукції власного виробництва: меду, сирів та йогуртів.Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуІ це лише невеликий перелік з того, що встигли побачити школярі як за браком часу, так, на жаль, і через погодні умови.

На завершення старшокласники отримали роздатковий інформаційний матеріал, де розміщено коротко про головне та QR-коди, аби швидко отримати доступ до потрібної інформації і в соцмережах.

Щиро дякуємо організаторам за таку насичену пізнавальну зустріч та гостинний прийом зі смачним перекусом. Сподіваємося, що отримана інформація стане для тих, хто це не визначився або ж досі вагався — вирішальною у своєму виборі подальшого навчання.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь