БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

#ПЛІЧОПЛІЧ: ЖИТОМИРЩИНА ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ НАД ВІДНОВЛЕННЯМ СЕЛА ТРИФОНІВКА

Дата: 04.08.2023 15:27
Кількість переглядів: 81

Фото без описуУ Трифонівці Великоолександрівської громади Херсонської області, в межах державного проєкту «Пліч-опліч», продовжуються роботи з відновлення 165 об’єктів, які зазнали пошкоджень внаслідок збройної агресії рф проти України: з них 162 житлові будинки та 3 об’єкти соціальної інфраструктури.

Заради того, щоб жителі селища могли повернутися у свої оселі до опалювального сезону, 40 будівельників з Житомирського регіону віддано працюють аби вчасно завершити будівництво.

Зауважимо, що загальний процес відновлення розділений на 3 напрямки:

- поточний ремонт 150 житлових будинків та 2 об’єктів соціальної інфраструктури;

- поточний ремонт 6 житлових будинків та капітальний ремонт 1 об’єкта соціальної інфраструктури, включаючи благоустрій села;

- нове будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт 6 житлових будинків. Роботи з відновлення пошкоджених об’єктів проводяться 3 підрядними організаціями:

  • ТОВ «Артхаус» (працюють по вул. Вільна та Степова) відновлюють 50 об’єктів. До роботи залучено 16 працівників (4 бригади).

Станом на 03 серпня 2023 замінено покрівлі на 3 об’єктах. У роботі 18 об’єктів.

  • ТОВ УК «Комфорт-Буд» (працюють по вул. Зелена): в роботі 51 об’єкт. До роботи залучено 12 працівників (3 бригади).

Станом на 03 серпня 2023 замінено покрівлі на 7 об’єктах (вул. Зелена), а також метелопластикові вікна й двері на 27 об’єктах. В роботі 2 об’єкти (заміна покрівель на будинках). Також завезено будматеріал для заміни покрівель ще на 4 об’єктах (вул. Зелена) та чергову партію металопластикових вікон і дверей для їх подальшої заміни.

  • ТОВ «ТПК «Центр-комплект» (працюють по вул. Миру, Зеленій та Підстанційній): відновлюють 57 об’єктів. До роботи залучено 12 працівників (3 бригади).

Станом на 03 серпня 2023 замінено покрівлі на 8 об’єктах (вул. Зелена, вул. Миру). Триває виготовлення вікон. У роботі 12 об’єктів (вул. Зелена та вул. Миру). Ще 7 об’єктів знаходиться в роботі у ТОВ «Містобудування» (виготовлення технічних звітів та проектної документації).

#разомвідбудуємо

#плічопліч

#WeBuildUkraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь