БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

#ПЛІЧОПЛІЧ: ВІДНОВЛЕННЯ ВУЛИЦІ ЗЕЛЕНА У СЕЛІ ТРИФОНІВКА

Дата: 29.08.2023 11:18
Кількість переглядів: 58

Фото без описуУ селі Трифонівка на Херсонщині, у рамках всеукраїнського проєкту “Пліч-о-пліч”, Житомирськими будівельниками тривалий час ведуться відновлювальні роботи, спрямовані на відбудову будівель та інфраструктури.

Наразі ремонтні роботи проводяться по вулиці Зелена. Одним із головних завдань робітників є заміна пошкоджених вікон, що були розбиті осколками та вибуховою хвилею під час обстрілів. Також, у 36 будинках проводиться ремонт покрівлі та відновлення фасадів.

Окрім житлових будинків, будівельники також активно допомагають у відновленні дитячого садочка. Це має велике значення для місцевої громади, адже дитячий садок – не просто місце де діти проводять час, це установа де відбувається навчання і розвиток майбутнього покоління.Фото без опису Ці кроки допоможуть жителям села повернутися до нормальних умов проживання і відчути безпеку й комфорт у власних будинках.

Проєкт “Пліч-о-пліч” є відображенням справжньої солідарності та підтримки між різними областями України. Ініціатива Житомирщини показує, що коли сили об’єднуються, можна досягти значних позитивних змін і сприяти відновленню не тільки будинків, а й громадського духу.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь