БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ТРЕТЄ З ТРЬОХ: У БАРАШІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ЗАВЕРШЕНО МОНТАЖ МОДУЛЬНОГО УКРИТТЯ

Дата: 03.10.2023 13:02
Кількість переглядів: 135

Фото без описуУчні Барашівського ліцею 2 жовтня сіли за парти рідного закладу освіти, а дошкільнята повернулися до садочка. Про це було обіцяно 1 вересня, у День знань. Тоді якраз, напередодні, в ліцеї почали монтаж блоків модульного укриття, яке заплановано було завершити до початку жовтня та відновити, нарешті, очне навчання і тут.

Нагадаємо, пріоритетним завданням для сільської ради влітку було — стовідсотково організувати повноцінний освітній процес, який вимагав до себе наявності діючих укриттів у закладах освіти.

У Березівському та Іванівському ліцеях роботи над захисними спорудами, розпочаті у другій половині липня, встигли завершити влітку. А так, як процес цей відносно недовгий, та все ж не терпить квапливості і вимагає до себе відповідальності — то третє з трьох укриттів облаштовували вже під час навчання.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Основній частині школярів довелося з літа пригадати навики навчання онлайн, учнів же 1-2 класів початкової ланки шкільним автобусом підвозили до сусіднього закладу в Садки.

Поки тривали роботи над укриттям, паралельно в школі провели поточний ремонт приміщень, повністю замінили вхідну групу та змонтували сучасний пандус. А до цього часу, тікаючи із зони бойових дій, тут знайшли собі прихисток внутрішньо переміщені особи.Фото без описуФото без описуФото без опису Нарешті ми досягти поставленої мети і щиро радіємо, що нам це вдалося. Знаково і символічно, що фініш співпав з Днем працівників освіти. Тож ми щиро бажаємо усім освітянам нашої громади, щоб їм ідейно, натхненно та завзято працювалося, а учням зичимо, щоб легко давалися знання, розвивався їх потенціал та задатки, і щоб діти зростали над собою та самовдосконалювалися, адже ОСВІЧЕНА МОЛОДЬ — ЗАПОРУКА НАШОГО ЩАСЛИВОГО МАЙБУТНЬОГО! А ще усім вам — отримувати насолоду від «живого» спілкування.Фото без описуФото без описуФото без опису Разом із тим, не втомлюємося дякувати усім-усім-усім, хто допоміг реалізувати цей план, хто самовіддано виконував свою роботу, хто не рахувався з власним часом, хто не стояв осторонь і в той чи інший момент долучався до тієї чи іншої роботи: а це і працівники відділу ЖКГ сільської ради, і освітяни, і батьки, і навіть колишні випускники. Хай сторицею повертаються до вас сили та не болять натруджені руки.

З повагою - Михайло ЯРОМОВ, сільський головаФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь