БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У БЕРЕЗІВЦІ ЗА КОШТИ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ BGV ОБЛАШТУЮТЬ ДИТЯЧИЙ СПОРТИВНО-ІГРОВИЙ МАЙДАНЧИК

Дата: 17.11.2023 07:06
Кількість переглядів: 118

Фото без опису11 листопада директорка Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина вручила Березівській сільській раді сертифікат на 350 000 грн для встановлення дитячого спортивно-ігрового майданчика.

Інвестор благодійного фонду Геннадій Буткевич уже понад 15 років системно займається благодійністю, розвиваючи низку дитячих, освітніх, спортивних та соціальних ініціатив у регіоні. Особливо важлива така допомога нині, у час повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю, коли кожен новий день в Україні доводиться виборювати ціною великих людських втрат.

“Наш обов’язок сьогодні — шукати можливості та об’єднувати зусилля заради захисту та підтримки українців, особливо найменших. Наша турбота — додає віри та світла у похмурі дні їхнього дитинства в умовах війни”, — коментує Поліна Алдошина під час вручення сертифіката.

Фото без описуДодамо, що під час візиту пані Поліни до сільської ради очільник громади Михайло Яромов презентував гості те місце, де й буде встановлено цей подарунок. Ділянка знаходиться в центральній частині Березівки, поруч із адмінприміщенням, і на ній вже ведуться підготовчі роботи, після завершення яких розпочнеться монтаж, власне, самого майданчика.Фото без опису Березівська сільська рада щиро дякуємо нашим благодійникам за постійну увагу до своєї громади.

Нагадаємо, у січні цього року благодійні фонди «BGV» та «Чисті серцем» зібрали та передали Березівській громаді продуктові набори у межах регіонального проєкту «Важливий кожен».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь