БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИХОВАНЦІ ТАНЦЮВАЛЬНОЇ СТУДІЇ «ФАНТАЗІЯ» ЗНОВУ НА СЦЕНІ КОНКУРСУ, І ЗНОВУ З ПЕРЕМОГАМИ

Дата: 17.11.2023 17:03
Кількість переглядів: 104

Фото без описуСцена — це саме те місце, де кожен вихованець танцювальної студії обов’язково має з’являтися час від часу. Адже, вперті та наполегливі тренування розвивають творчий потенціал дитини, а сцена його розкриває, дозволяє відчути себе частинкою чогось більшого та прагнути до нових висот. А ще це гарний шанс дружніх відносин, обміну досвідом та насичення духом здорової конкуренції, яка завжди заряджає йти вперед.

Саме цього прагнуть у своїй роботі викладачі танцювальної студії «ФАНТАЗІЯ» — Віра Шинкар (Садківська студія) та Лілія Словінська (Березівської студії), вихованці яких є постійними учасниками найрізноманітніших танцювальних конкурсів та фестивалів.

От і цього разу, 11 листопада в м. Житомир, в приміщенні телецентру, пройшов фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «DANCE FEST 2023», організований ГО «Федерація танцювального спорту Житомирської області».

Понад 400 учасників, серед яких і вихованці «ФАНТАЗІЇ» — стали конкурстантами танцювальної фієрії, що вирізнялася своєю чуттєвою хореографією, фантастичними і казковими постановками та запальним хіп-хопом. Конкурсанти продемонстрували свої вміння в таких номінаціях, як естрадна, вулична, народна, класична та бальна хореографії, а ще модерн та free style (вільний стиль).Фото без описуФото без опису

Садківська студія приймала участь у 2-ох вікових категоріях:

- 3-6 років (естрадна хореографія) — з копозицією "Little star's", за яку дітки отримали ІІІ місце;

- 7-10 років (естрадна хореографія) — з композицією "В тіні України ", з якою учасники групи отримали переможне І місце.

Березівська студія теж взяла участь у 2-ох вікових категоріях:

- 3-6 років (free style) — композиція "Щасливе дитинство" і ІІІ місце;

- 7-10 років (free style) — композиція "Я-Україна" і теж перемога — І місце.

Двоє наших учасників виступали ще й сольно у вільному стилі (free style): це Єлизавета Демянчук та її номер "Я намалюю на папері щасливу дитину", за який Ліза отримала визнання на ІІ місці та Олександра Прут, яка виконавши композицію "Undo" посіла І призову сходинку.

Всі учасникі були нагороджені дипломами, медалями, подарунками та кубками за кожен номер. А керівник студії Віра Шинкар та тренер Лілія Словінська у свою чергу отримали подяки від Управління культури Житомирської міської ради.

Вітаємо наших діток-переможців та їх викладачів із черговим визнанням та бажаємо подальших творчих успіхів.Фото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь