БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ СІЛ САДКИ ТА ВИГОДА! НОВИЙ ТАРИФ НА ПОСЛУГУ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ!

Дата: 01.03.2024 13:07
Кількість переглядів: 77

Фото без описуСБКОП «САДКО» повідомляє, що станом на 01.03.2024 року діють тарифи на централізоване водопостачання затверджені ще 01.06.2019 року Садківською сільською радою у розмірі 18 грн за 1 м³.

Проте, діючий тариф не відшкодовує повної собівартості послуги, тому підприємство не в змозі спрямовувати достатню кількість коштів для нормального функціонування підприємства та є збитковим.

Збитковість пов’язана з тим, що з часу затвердження тарифу значно зросли ціни на електроенергію, реагенти та інші матеріали, необхідні для повноцінного функціонування обладнання, а ще вкотре збільшився розмір мінімальної заробітної плати, податки та збори.

У зв’язку з цим, депутатський корпус Березівської сільської ради на 59 сесії VІІІ скликання від 15 лютого 2024 року заслухавши звіт директора Садківського БКОП «САДКО» про стан діяльності підприємства та в зв’язку з підвищенням тарифів за спожиті енергоносії, збільшення податків та підвищення мінімальної заробітної плати, враховуючи розрахунок обґрунтованих витрат на надання послуг водопостачання, з урахуванням індивідуальних складових витрат, за якими відбулися цінові зміни у розрахунку планових витрат на надання комунальних послуг — вирішила затвердити З 1 КВІТНЯ 2024 РОКУ слідуючі тарифи та норми на комунальні послуги:

- водопостачання для населення — 25 грн за 1 м³;

- при відсутності лічильників обліку воду розрахунок за водопостачання проводиться за нормами — 3,6 м³ на 1 чол. — 90 грн.

ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ДО СПОЖИВАЧІВ З РОЗУМІННЯМ ВІДНЕСТИСЯ ДО ЗБІЛЬШЕННЯ ТАРИФУ, А ТАКОЖ ПОСПІШИТИ ПОВНІСТЮ РОЗРАХУВАТИСЯ З БОРГАМИ ЗА ДІЮЧИМИ ТАРИФАМИ ТА ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ ЗА НАДАНІ ПОСЛУГИ З ВОДОПОСТАЧАННЯ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь