A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ІНФОРМУВАННЯ ТА ПОШУК КАНДИДАТІВ У ПАТРОНАТНІ ВИХОВАТЕЛІ: ПРЕДСТАВНИКИ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ

Дата: 24.04.2024 14:24
Кількість переглядів: 22

Фото без описуВ Україні стартував проект із сімейного патронату «Родина для кожної дитини», який реалізується спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Партнерством «Кожній дитині», Міністерством соціальної політики України та іншими урядовими та неурядовими організаціями та органами місцевого самоврядування.

У рамках Проекту, задля збільшення чисельності територіальних громад, в яких буде діяти послуга патронату на дитиною; забезпечення доступності та покращення якості послуги патронату над дитиною шляхом розробки та апробації в територіальних громадах; підтримки вразливих сімей з дітьми та забезпечення прийняття рішень з врахуванням найкращих інтересів дитини, — 22 квітня в м. Житомирі відбулася навчальна тренінгова програми «Інформування та пошук кандидатів у патронатні вихователі».

Метою програми є підвищення професійних компетентностей спеціалістів, які організовують, здійснюють чи будуть здійснювати на місцях заходи з інформування про патронат над дитиною для пошуків кандидатів у патронатні вихователі та їхні добровільні помічники.

У заході, серед інших слухачів, приймали активну участь представники Березівської сільської ради: завідувач Центру надання соціальних послуг — Олена Львівна Савельєва, завідувач та спеціаліст Служби у справах дітей — Ірина Володимирівна Денисевич та Світлана Адольфівна Воробей відповідно.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь