БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «ЛЮМОС» НАДАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ПЕВНИМ КАТЕГОРІЯМ ДІТЕЙ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 01.07.2024 13:10
Кількість переглядів: 111

Фото без опису Фонд «Люмос» — міжнародна благодійна організація, заснована в 2006 році британською письменницею і авторкою серії книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінг. Його головна місія — боротися за право кожної дитини на сім’ю через зміну систем опіки над дітьми у всьому світі.

З цією метою «Люмос» підтримує представників державних структур і неурядових організацій, які працюють над реформою систем освіти, охорони здоров’я і державної системи опіки над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

Серед проектів, які реалізуються фондом в Україні — надання гуманітарної допомоги дітям сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітним, прийомним та внутрішньо переміщеним родинам. Головний акцент допомоги — це, зокрема, харчові продукти, засоби гігієни та шкільне приладдя.

27 червня представники благодійної організації, вже вдруге від початку повномасштабного вторгнення, завітали до Березівської громади із допомогою для окремих категорій дітей.

Так, 60 сімей із категорії СЖО, ВПО та діти з особливими фізичними потребами, отримали від «Люмоса» натуральну гуманітарну допомогу.

Щиро дякуємо представництву фонду за увагу до діток нашої громади та продовжуємо партнерські відносини надалі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь