БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У ЛИПНІ ДОПОМОГА ЗСУ ВІД БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРОДОВЖИЛАСЯ

Дата: 19.07.2024 10:30
Кількість переглядів: 46

Фото без опису У липні Березівська сільська рада традиційно продовжила свій рух в напрямку допомоги ЗСУ. Вивчивши запити наших земляків, сільська рада провела закупівлю технічних засобів та будівельного інвентарю та вже розіслала адресатам на різні напрямки фронту.

Для виконання стабілізаційних завдань на північному напрямку механік відділення обслуговування автомобільної техніки роти логістики Віктор Добринчук, житель Березівки-1, просив допомогти придбати 2 портативні радіостанції спеціального призначення Motorola DP4400, 2 акумулятори до радіостанцій Motorola PMNN4544A IMPRES, камеру відеоспостереження з монітором нічним бачення для водія, а ще будматеріали та відповідний до них інвентар для облаштування місця своєї дислокації.

Запит був виконаний та переданий Віктору особисто.

Загалом, сума допомоги склала близько 73 тис грн, які були виділені на ці потреби з бюджету сільської ради. Скільки загалом було спрямовано у липні на допомогу ЗСУ, які кошти були долучені до закупівлі, що ще придбали нашим Захисникам, кому саме і де буде використовуватися дана техніка, розкажемо одразу потому, як військові отримають свої передачі.

Дякуємо, хлопці, що стоїте!!!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь