БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПЛАНШЕТ ТА КОМПЛЕКТУЮЧІ ОТРИМАВ ІГОР КОРОВІН ІЗ САДОК

Дата: 27.07.2024 09:53
Кількість переглядів: 43

Фото без описуІгор Коровін на початку повномасштабного вторгнення залишив свою цивільну посаду механіка в будівельній компанії і практично одразу, у складі однієї з житомирських частин Сухопутних військ ЗСУ, став на захист та оборону держави.

За цей час приймав участь в успішних операціях по звільненню Харківщини від загарбників восени 2022 р, після чого близько 8 місяців тримав оборону на ділянці фронту Донецької області поблизу м. Лиман. На даний час разом із побратимами дають відсіч ворогу біля м. Торецьк.

У своїй роботі Ігор використовує бойову систему управління «Кропива» — це специфічне програмне забезпечення для створення карт ситуаційної обстановки. В поєднанні з пристроями та приладами, являє собою програмно-апаратний комплекс збору, аналізу та обробки різноманітної розвідувальної інформації. Дана система вимагає потужного технічого обладнання.

Тож, після того, як планшет, яким користувався до цього — вийшов із ладу, — військовослужбовець звернувся до Березівської сільської ради з проханням допомогти придбати даний прилад із відповідними до вимог технічними характеристиками.

Днями, Ігор, повертаючись з Великої Британії, де проходив навчання та підвищення своїх професійних військових навичок, завітав до сільської ради і особисто отримав планшет та комплектуючі, згідно свого запиту. Після чого одразу знову відправився на фронт.

Нехай ця жалюча «кропива» допомагає нашим хлопцям якісно впливати на перебіг війни!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь