БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ІНФОРМАЦІЯ ПРО СИСТЕМУ ОБЛІКУ, ВИДИ ІНФОРМАЦІЇ, ЯКА ЗБЕРІГАЄТЬСЯ РОЗПОРЯДНИКОМ

Дата: 01.10.2024 09:37
Кількість переглядів: 23

Діяльність Березівської сільської ради забезпечується системою процесуальних, організаційно-розпорядчих та інших документів, отриманих або створених Радою, що становлять її документообіг.

Реєстрація вхідної, вихідної кореспонденції, а також актів організаційно-розпорядчого характеру, що утворилися в процесі управлінської діяльності, ведеться централізовано за допомогою автоматизованої системи документообігу сільської ради та журналів реєстрації документації, згідно із затвердженою номенклатурою Березівської сільської ради.

За порядком доступу інформація, яка зберігається Березівською сільською радою є відкритою, крім тієї, що віднесена законом до інформації з обмеженим доступом

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» публічна інформація у формі відкритих даних (відкриті дані) оприлюднюється для вільного та безоплатного доступу до неї. Відкриті дані дозволені для їх подальшого вільного використання та поширення.

Будь-яка особа може вільно копіювати, публікувати, поширювати, використовувати у поєднанні з іншою інформацією або шляхом включення до складу власного продукту відкриті дані з обов’язковим посиланням на джерело їх отримання.

Умовою будь-якого подальшого використання відкритих даних є обов’язкове посилання на джерело їх отримання (у тому числі гіперпосилання на веб-сторінку відкритих даних розпорядника інформації).

Інформацією з обмеженим доступом є конфіденційна інформація, таємна інформація, службова інформація.

Відповідно до встановленого порядку, визначеного нормативно-правовими актами, здійснюється відбір, облік, архівне зберігання та використання документів на усіх видах матеріальних носіїв інформації, що створюються в Березівській сільській раді, а також передача на державне зберігання документів, віднесених до архівних установ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь