БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПРИВІТАЛИ ДІЛЬНИЧНУ ОФІЦЕРКУ ПОЛІЦІЇ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 18.06.2021 22:46
Кількість переглядів: 583

Фото без описуЩороку 18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Свято започаткували в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішній справ.

З 2019 року дільничним офіцером поліції на території Березівської сільської ради працює Ольга Сергіївна Охмак. Її обов’язки дуже різноманітні: захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона порядку, профілактична робота. Саме від її роботи залежить спокій мешканців населених пунктів громади.

З нагоди професійного свята в Житомирському райвідділі поліції відбулися урочистості, під час яких керівник відділення Володимир Богатков привітав дільничних офіцерів Житомирського району. До привітань приєдналися і голови територіальних громад району.

Від імені сільського голови Михайла Яромова, депутатського корпусу та виконавчого комітету Березівської сільської ради вітальний лист-подяку своїй дільничній офіцерці вручили директор Черемошненського Будинку культури Леся П'ятницька та художній керівник Дар'я Меренова.

Професія дільничного заслуговує великої шани і подяки, каже сільський голова Михайло Валентинович, - це ключова фігура у правоохоронній системі, бо люди зі своїми проблемами перш за все звертаються саме до нього. Працювати дільничним офіцером сьогодні дуже нелегко, просто відбувати робочий день тут не можна. До нього постійно телефонують, йдуть, біжать, звертаються з питаннями і проханням про допомогу у найрізноманітніших ситуаціях. Іноді знайти спільної мови без втручання поліції не можуть навіть близькі родичі.

Тож, ще раз вітаємо Ольгу Сергіївну з професійним святом і бажаємо витримки, наснаги у її нелегкій, але такій потрібній праці, стійкості духу, доброго здоров’я, родинного щастя і добробуту, миру, поваги від людей.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь