БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДИТИНСТВА НЕПОВТОРНА МИТЬ: У НОВІЙ ВАСИЛІВЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ ЗРОБИЛИ СПРАВЖНЄ СВЯТО

Дата: 18.08.2021 10:08
Кількість переглядів: 521

Фото без описуЧим найбільше може запам'ятатися місто для дитини з села? Звісно ж розвагами, яких немає вдома. Так, саме з яскравими атракціонами, морозивом і солодкою ватою асоціюється дитинство. І хоча сьогоднішнє підростаюче покоління вже нездивувати нічим, утім саме атракціони залишають море позитиву, шквал емоцій, веселощів та сміху в дітей.

Однак, погодьтеся, для сільських дітей це все ж не так доступно, як для міських. Адже, не щоразу батьки можу знайти вільну хвилинку від роботи у сільському господарстві, аби завезти своїх дітей до парку розваг.

Надувні, пересувні атракціони сьогодні стали чудовою альтернативою розважальним локаціям і дозволяють задовільнити потреби від великого міста до найменшого села. Вивчивши попит жителів Василівського старостинського округу на такі літні розваги, староста Сергій Черпіцький у перші "спасівські" вихідні 15 серпня організував приїзд пересувних атракціонів до Нової Василівки.

Надувна гірка, батут, солодка вата, морозиво - те, чим запам'яталася ця неділя для діток. А заодно і батьки знайшли час відірватися від повсякденних турбот і весело провести час разом із своїми дітками.Фото без опису Варто відзначити, що у порівнянні з іншими підприємцями, які займаються такого роду діяльністю, підприємець, який завітав до Нової Василівки мав досить лояльні і доступні ціни на свої послуги. Задоволеними лишилися не лише діти, а й батьки, які щиро дякували і організаторам, і виконавцям за маленьке свято дитинства та запрошувалися приїжджати ще.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь