БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ: НАШИМ ОДНОСЕЛЬЦЯМ-ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ ПОТІБНА ДОПОМОГА

Дата: 30.04.2022 07:37
Кількість переглядів: 303

Фото без описуДорогі земляки, друзі, знайомі! Нашої з вами допомоги потребують односельчани, які з почуттям піднесення та патріотичного обов'язку добровільно взяли до рук зброю і несуть варту захищаючи незалежність, територіальну цілісність, суверенітет нашої держави та наші з вами життя.

Для несення служби хлопцям потрібна допомога в матеріальному та технічному забезпеченні. Знаємо конкретні потреби і намагаємося їм допомогти.

Наразі Березівська сільська рада ініціює збір коштів їм на чергову допомогу. Однак, ряд бюрократичних питань можуть затягувати цей процес, зокрема, реєстрація громадської організації, на рахунок якої могли б надходити кошти. Тому, сьогодні по всій Україні практикується збір коштів саме на рахунок фізичної особи, аби не втрачати дорогоцінного часу.

Тож, знайомтеся, Микита Груша, житель Березівської громади. Хлопець з перших днів війни займається волонтерством, адже на передовій сьогодні його батько, як і багато інших наших місцевих побратимів. Тож, маючи список їхніх потреб, Микита та його друзі взялися допомагати по можливості їм. Познайомитися з його волонтерською діяльністю та побачити звіт про виконану роботу, а також свіжу актуальну інформацію про чергові потреби, можна на Телеграм-каналі за посиланнямhttps://t.me/grushapatron або в Інстаграмі https://www.instagram.com/grusha.patronat/.

Усі ми слідкуємо за новинами і добре знаємо, що попри ряд різних матеріально-технічних потреб, саме автомобілі є, так би мовити, розхідним матеріалом, і саме в транспортних засобах відчувається гостра потреба.

Сьогодні маємо перед собою мету зібрати кошти на автомобіль для жителя нашої громади (з Садківського старостинського округу), який виконує бойові завдання безпосередньо в зоні бойових дій, і для оперативності їх вирішення дуже його потребує.

Звертаємося до кожного з вас з проханням підтримати нашу ініціативу щодо збору коштів. Адже не даремно каже народна мудрість «З миру по нитці — голому на сорочку».

Ми вже побачили багато прикладів, як згуртованість і єдність допомагають швидко вирішувати ті чи інші питання, що в сукупності наближають нашу спільну перемогу. Віримо в те, що за короткий час нам вдасться зібрати кошти і на вищезгаданий автомобіль.

До слова, наша волонтерська команда вже знайшла оптимальний варіант. За попередньою домовленістю маємо сплатити за нього орієнтовно 3 тис. доларів (спробуємо ще поторгуватися, адже курс іноземної валюти сьогодні не стійкий).

Працівники апарату Березівської сільської ради між собою вже зібрали «стартових» 20 тис. грн. Звісно, це крапля в морі. Тож, ще раз закликаємо усіх, хто має можливість поділитися своїми «кровними», зробити свій внесок у нашу спільну справу і дозібрати необхідну суму.

Збір коштів проводиться на рахунок 5457 0822 7219 0468 (ПриватБанк), отримувач — Груша Микита Миколайович. При потребі можете звертатися до нього за тел. +380955801443

Звіт за витрачені кошти обов'язково буде надано.

Віримо в ЗСУ! Разом до перемоги!

Все буде УКРАЇНА!

P.S. Будемо вдячні, якщо Ви поділитеся цією інформацією зі своїми друзями, знайомими, сусідами.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь