БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ВОЛОНТЕРСТВО В ДІЇ: БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА ПРОДОВЖУЄ ОТРИМУВАТИ ТА ВИДАВАТИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВПО

Дата: 25.05.2022 15:27
Кількість переглядів: 452

Фото без описуБерезівська громада продовжує співпрацю з волонтерськими організаціями з метою поповнення продуктів, товарів першої необхідності, засобів гігієни, ліків та медичних засобів - для підтримки внутрішньо переміщених осіб, які знайшли тимчасовий прихисток на теренах нашої сільської ради.

Нещодавно ми отримали чергову порцію продуктових наборів та "бебі-боксів" від пані Олесі Морозової, голови правління Благодійної організації "Український Фонд Благодійництва".

Такі пакунки у відділі соціального захисту населення сільської ради змогли отримали не лише наші переселенці, а й за порадою самої волонтерки - сім'ї громади, що опинилися в складних життєвих обставинах і наразі теж потребують нашої підтримки.Фото без описуФото без описуФото без опису

Щиро дякуємо Олесі Сергіївні та її команді за цю шляхетну справу, за цей неймовірний імпульс добра, - за те, що відгукнулися на наше прохання та допомогли нам вкотре у надважливій справі.

Ви є частинкою великого волонтерського ланцюга - силою, яка допомагає пройти нашій країні найскладніші випробування. Спасибі, що в шаленому ритмі сьогодення не забуваєте про головне – творити хороші справи, дарувати надію, за ваші великі серця, прагнення зробити і свій внесок у нашу спільну перемогу!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь