БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДИЗЕЛЬ-ПОЇЗД «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ — ЖИТОМИР» У ВЕЧІРНІЙ ЧАС, ПОКИ ЩО, — ТАК І НЕ КУРСУВАТИМЕ

Дата: 22.07.2022 15:04
Кількість переглядів: 448

Фото без описуНа численні звернення жителів Березівської громади та власників дачних ділянок, — щодо відновлення курсування приміського поїзда Житомир — Новоград-Волинський з Житомира вранці та з Новограда-Волинського у вечірній час, — сільською радою був направлений лист до департаменту приміських пасажирських перевезень АТ «Українська залізниця» з відповідним проханням.

Нагадаємо, що вищезгаданий дизель-поїзд у довоєнний період курсував двічі на день (вранці та увечері), і за своїм графіком був зручним способом приміського сполучення як для жителів нашої громади, так і для тих, хто має на нашій території дачні ділянки. Але від початку воєнного стану ситуація кардинально змінилася.

Березівська сільська рада отримала відповідь на лист, в якому повідомляється наступне:

«…Відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 №64/2022 на території України введено воєнний стан через військову агресію російської федерації, дана ситуація суттєво вплинула на можливості організації повноцінної господарської діяльності АТ «Укрзалізниця».

Згідно графіку обігу дизель-поїздів на дільниці Житомир – Новоград-Волинський, приміський поїзд №6411 сполученням Житомир – Новоград-Волинський відправляється із станції Житомир о 07 год 38 хв ранку та прибуває на кінцеву станцію Новоград-Волинський о 10 год 09 хв, даний склад дизель-поїзда повертається до станції Житомир приміським поїздом №6414 сполученням Новоград-Волинський – Житомир о 14 год 47 хв. Після прибуття на станцію Житомир о 17 год 17 хв даний склад дизель-поїзда відправляється приміським поїздом №6462 сполученням Житомир – Коростень з часом відправлення від станції Коростень о 17 год 34 хв.

Враховуючи, що на дільниці Новоград-Волинський – Житомир – Коростень задіяний тільки один склад дизель-поїзда, відправити приміський поїзд №6414 сполученням Новоград-Волинський – Житомир у вечірній час немає технічної можливості, через неможливість в даному випадку забезпечити складом дизель-поїзда приміський поїзд №6462 сполученням Житомир – Коростень. Для забезпечення курсування приміського поїзда на дільниці Новоград-Волинський – Житомир у вечірній час необхідно задіяти додатковий склад дизель-поїзда, який на даний час по регіональній філії «Південно-Західна залізниця» відсутній.

Зважаючи на вищевикладене після завершення на території України воєнного стану АТ «Укрзалізниця» зважаючи на наявний пасажиропотік та наявність рухомого складу розгляне можливість призначення приміського поїзда №6414 сполучення Новоград-Волинський – Житомир у вечірній час».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь