БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

АКТ ЄДНАННЯ: ОСВІТЯНИ ТА ШКОЛЯРІ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЄДНАЛИСЯ ДО РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ

Дата: 09.11.2022 18:31
Кількість переглядів: 97

Фото без описуЩороку, 9 листопада — у День української мови та писемності, — тисячі українців сідають одночасно у різних куточках країни й світу, щоб написати радіодиктант національної єдності.

Попри війну в країні, не став виключенням і цей важкий і тривожний рік. Об 11:00 год. за київським часом розпочався 22-й Радіодиктант національної єдності. Традиційно, долучилися до написання й освітяни та школярі Березівської громади.

Авторкою тексту цього року стала – Ірина Цілик, українська письменниця і режисерка, членкиня Українського ПЕНу, а читала у прямому ефірі — улюблениця мільйонів українців, народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

Транслювали Радіодиктант на всіх платформах Суспільного, зокрема на телеканалі «Суспільне Культура».

Можна було слухати його і на радіочастотах «Українського радіо» та Радіо «Культура».

Також, бажаючі могли скористатися Інтернет-ресурсами. Зокрема, слухати і дивитися завдяки всесвітні мережі можна було у мобільному додатку suspilne.radio, додатку «Дія», на Фейсбук-сторінці Суспільного, а також на ютуб-каналах «Українського радіо» та «Суспільне Новини».

Основна вимога до написання незмінна! — радіодиктант потрібно писати тільки від руки. Утім, на перевірку можна надіслати текст, написаний шрифтом Брайля.

До того ж, якщо у цей час у когось було вимкнуте постачання електроенергії, і людина не змогла написати одночасно зі всіма, це можна зробити у зручний для себе час, переглянувши запис на цифрових платформах Суспільного.

Куди надсилати?

Для надсилання диктанту на перевірку є рівно доба, до 11:00 год. 10 листопада.

• Надіслати паперовий лист потрібно за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше 10 листопада.

• Сфотографувати/відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 год. 10 листопада на адресу rd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт.

Якщо ви хочете перевірити свій диктант самостійно — 11 листопада об 11:00 год. текст Радіодиктанту буде оприлюднено на сайтах «Українського радіо» та Суспільного.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь