БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

«ВОЇНИ» В ТИЛУ: ПРАЦІВНИКИ САДКІВСЬКОГО ДОШКІЛЛЯ ПЛЕТУТЬ ШКАРПЕТКИ ТА КИЛИМКИ ДЛЯ ЗСУ

Дата: 16.02.2023 11:29
Кількість переглядів: 80

Фото без опису«Окопні» свічки, «вітамінні снаряди», маскувальні сітки, різноманітні смаколики домашнього приготування, а ще ліки, продукту, амуніція та автотранспорт — усе це наші захисники постійно отримують від Березівської громади, адже війна триває і кожен з нас має робити все необхідне для того, аби якомога швидше наблизити велику і бажану Перемогу!

Працівники Садківського дошкілля переконані, що внесок кожного в загальну справу — безцінний, бо саме в єдності наша сила. Тож, продовжуючи тримати свій освітній фронт, колектив дитсадка теж включився в «тилову боротьбу».

Ірина Демянчук, няня дитсадочка, з війни чекає обох своїх синів. З настанням холодів жінка після роботи взялася в’язати шкарпетки для синів та їх побратимів вдома. А днями, коли з технічних причин освітньо-виховну роботу в дитсадку довелося тимчасово поставити «на паузу», колектив закладу не склав руки, а підхопивши ініціативу пані Ірини, теж взявся в’язати нашим захисникам теплі шкарпетки та килимки для сидіння.

У хід пішли як нові мотки пряжі, так і вживані нитки. Дівчата кинули клич і односельчани, перебравши свої гардероби, позносили речі, які можна було розпустити та надати нового образу цим в’язальним матеріалам. Поношені чистошерстяні та вовняні светри, безрукавки та інші вироби, — у дбайливих руках та гарячих серцях, наповнених турботою, вдячністю та материнською любов’ю, — переродилися у теплі шкарпетки та килимки, що допоможуть воїнам ЗСУ перебороти холод, а згодом і здолати ворога.

Готуючи «передачу» в зону бойових дій, до теплих речей ручної роботи невтомні колежанки-господині підкупили солодощів, наготували ароматної хрумкої випічки, різних страв, спакували сала, консервації, соління та свіжих фруктів, щоб хлопці відчули не лише тепло сердець, а й смак домашньої їжі. А діти намалювали нашим захисникам вітальні листівки-послання, якими доповнили кожну посилку.

На цьому жінки не зупиняються і вже готують наступну партію «теплої» допомоги. Продовжуємо наближати перемогу спільними зусиллями! Все буде Україна!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь