БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ВІТАМІННІ СМУЗІ ВЖЕ ВІДПРАВИЛИСЯ В ЗОНУ БОЙОВИХ ДІЙ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 17.02.2023 12:07
Кількість переглядів: 247

Фото без описуКоротко про те, як Березівська громада взялася боротися із застудою на передовій

Від початку війни наше суспільство об’єдналося і готове невтомно і безоплатно працювати для вирішення найбільш нагальних і болючих проблем пораненої країни.

Відтоді вже багато зроблено: харчі, ліки, речі першої необхідності, амуніція, техніка, — усе, чим може український народ, тим і допомагає нашим захисникам. Але роботи вистачає й нині. І хоч за останні роки постачання продуктів для української армії організоване належним чином, є й те, чого нашим воїнам усе ж не вистачає.

Зазвичай, хлопці сумують за домашньою їжею та випічкою. Проте, у цю холодну пору їм також вкрай потрібні і продукти, здатні підтримати та зміцнити імунну систему, допомогти боротися з сезонними застудами та «підзаряджатися» вітамінами та енергією на бойовому посту.

Одним із досить розповсюджених народних рецептів є приготування вітамінних смузі. Сьогодні в народі цьому рецепту яких тільки назв не придумано: і енергетичні батончики, і бендерівські вітамінки і навіть, вітамінні «снаряди». Але спільне у цих назвах одне — ефективний результат у боротьбі проти вірусів та зміцнення організму.

Як ми вже розповідали, Березівська сільська рада ініціювала в себе теж таку акцію — приготування вітамінних смузі для наших захисників, які знаходяться в зоні бойових дій. Для цього централізовано закупили усі необхідні інгредієнти та пакувальну тару, долучилися і небайдужі жителі села, які до всього цього принесли і від себе ще 15 кг меду. А реалізовувати проект взялися освітяни та працівники відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини сільської ради.

За неповних два тижні невтомні руки наших працівників нафасували біля 1000 порцій противірусного коктейлю — міксу сухофруктів, вівсяних пластівців та меду, приправленого ароматною корицею та ваніллю.

Передача військовим першої партії цих цілющих смаколиків відбулася 16 лютого, досить символічно, у День єднання. Смачні, легкі та поживні перекуси вже прямують до наших захисників у зону бойових дій. Тож, хай смакують на здоров’я наші мужні воїни, ну а ми на цьому не зупиняємося і вже готуємося до наступного етапу виготовлення. Далі буде!

Разом до Перемоги!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь