БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РЕМОНТ ДОРІГ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

Дата: 22.02.2023 14:39
Кількість переглядів: 97

Фото без описуРемонт доріг – одна з найбільших комунальних проблем. Захмарна вартість дорожньо-будівельних робіт та відсутність коштів не дозволяє відремонтувати одним махом усі підпорядковані шляхи. Але, все ж таки, щоб досягти комфорту для наших жителів ми в Березівській громаді працюємо за принципом «власних сил».

На 37-й сесії VІІІ скликання депутатами сільської ради був затверджений план ремонту доріг на 2023 рік, згідно якого у поточному році заплановано зробити 50 доріг протяжністю у 28 кілометрів. Цьогорічна зима виявилася вкрай лагідною і не дуже щедрою на сніги тому, аби не втрачати дорогоцінного часу, ми вже почали ремонтувати дороги місцевого значення. Традиційно робимо це силами працівників відділу житлово-комунального господарства сільської ради із залученням власного машино-тракторного парку.

З початку року уже проводився ремонт декількох доріг у селах Барашівка та Давидівка Іванівського старостинського округу, частково зроблене і водовідведення (на початку с. Барашівка по вул. Сонячній та Польовій та у с. Давидівка по вулицях Лісовій, Польовій і Молодіжній).

З середини лютого техніка вже працює в. Садки по вулиці Новій, протяжністю 1,2 км. Разом із тим, підсипали вулиці Поперечну та Кузнєчну, в міру потреби і вул. Миру. Паралельно проводиться вирізування кущів та аварійних дерев по вулиці, що веде до місцевого кладовища, після чого приступлять і до її ремонту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь