БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА КОНВЕРТУЄ КОШТИ В ДОПОМОГУ ДЛЯ ЗСУ: НИНІ ТРИВАЄ РЕМОНТ ЧЕРГОВОГО АВТО ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

Дата: 24.02.2023 14:59
Кількість переглядів: 94

Фото без описуНовий рік дає можливість розпочати все заново, проте для Березівської громади, як і для всіх українців, прагнення до Перемоги залишається незмінним. Усі наші волонтерські справи ми активно перенесли у 2023-й.

Завдяки єдності колективу сільської ради, співпраці з місцевими підприємцями та волонтерськими організаціями продовжуємо забезпечувати українських захисників усім необхідним відповідно до їхніх запитів.

Це стосується і автотранспорту. Нагадаємо, Березівська сільська рада від початку повномасштабного наступу уже передала в зону бойових дій три автомобілі. Нині триває ремонт чергового авто, яке після поточного, а практично капітального ремонту, відразу ж відправиться на підмогу нашим військовим.

Минулого року ми прийняли цей автомобіль на баланс громади у спадок від Житомирської обласної ради. Він, звісно, далеко не новий. У свій час саме завдяки цьому авто було врятовано багато життів, адже воно слугувало як «швидка допомога».

Сьогодні ми прекрасно усвідомлюємо, що в силу своїх років машина потребує досить серйозного підходу у відновленні і переконані, що саме якісне справне авто – це можливість врятувати життя солдату і робити смерть ворогам.

Саме тому вправними руками автослюсарів наразі автомобілю надають «другого дихання»: перебирається кожен гвинтик, проводиться ремонт основних вузлів та агрегатів, замінюються необхідні деталі та механізми, згодом обновлять і внутрішню обшивку, а на завершення пофарбують. Після цього авто відразу буде передано в зону бойових дій.

Здолаємо ворога разом! Слава ЗСУ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь