БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

В ІВАНІВЦІ РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ

Дата: 01.03.2023 10:46
Кількість переглядів: 109

Фото без опису«Укрпошта» на сьогодні лишається єдиним підприємством поштового зв’язку, засновником і акціонером якого є держава. Маючи широку мережу відділень, пошта залишається найбільш доступним засобом зв’язку для різних верств населення, а особливо сільських жителів.

Сьогодні для багатьох людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, а поштове відділення — джерелом отримання пенсійних та соціальних виплат, оплати комунальних послуг, доставки товарів першої необхідності, а ще доброї звістки та привітного слова.

Зважаючи на різке зменшення сільського населення, в результаті чого багато поштових стаціонарних відділень в селах закриваються, Березівська сільська рада стоїть на тому, аби на теренах громади не перервався цей місточок між поштарями та населенням. Саме тому ми робимо все можливе, аби йти на зустріч «Укрпошті» та створюємо гідні умови для надання послуг зв'язку.

Нагадаємо, наприкінці 2020 року в Садківському старостинському окрузі за кошти громади було відремонтовано кімнату та передано її на умовах оренди «Укрпошті». Тут створено усі належні умови для роботи пересувного відділення, яке хоч і стало альтернативою на місці закритого стаціонарного відділення, усе ж не дозволяло забезпечити комфортні умови надання послуг в силу різних погодних умов.

Нещодавно, в одній із кімнат адмінприміщення Іванівського старостату розпочався ремонт, аби створити належні умови для надання послуг поштового зв’язку і жителям цієї округи.

Нагадаємо, наразі в Іванівці функціонує стаціонарне приміщення пошти, однак умови, в яких обслуговують люди — залишають бажати кращого.

Ми продовжуємо твердо стояти на тому, аби всіляко сприяти «Укрпошті» покращити умови для наших мешканців, а головне — не закривати відділень, які є на території громади.

Разом і надалі працюватимемо у цьому напрямку, у нас ще багато спільних планів. Ну а поки чекаємо завершення ремонтних робіт та чергове переселення поштарів у гарні умови праці.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь