БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 08.03.2023 14:58
Кількість переглядів: 95

Фото без описуВідділ соціального захисту населення Березівської сільської ради інформує про те, що відповідно до розпорядження сільського голови Березівської сільської ради від 19 січня 2023 року № 10 – од «Про оголошення конкурсу на визначення переможців серед аптечних та стоматологічних установ, що будуть здійснювати пільгове медичне забезпечення на конкурсних засадах та укладання з ними договорів" — КОНКУРС УЖЕ ВІДБУВСЯ ТА ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ.

Так, серед аптечних установ переможцем визнано — ТОВ «Первоцвіт-Фарм», — яке здійснюватиме безоплатне забезпечення лікарськими засобами за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Березівської територіальної громади, для яких така пільга передбачена ЗУ «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Серед стоматологічних установ переможець — КП «Стоматологічна поліклініка №1» Житомирської міської ради, — яке забезпечуватиме послугами зубопротезування громадян пільгових категорій відповідно до затвердженої рішенням 37 сесії VІІІ скликання від 22.12.2022 року «Програми про відшкодування стоматологічної допомоги пільговим категоріям громадян Березівської сільської ради» згідно до вимог чинного законодавства.

Для того, щоб скористатися пільгою на послугу зубопротизування, необхідно попередньо звернутися до відділу соціального захисту населення Березівської сільської ради, подати відповідну заяву і стати на чергу. Правом на дану пільгу, відповідно до Програми, можна скористатися 1 раз на 2 роки.

Запрошуємо громадян пільгових категорій Березівської сільської ради скористатися своїми пільгами в межах, визначених відповідним фінансуванням даних Програм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь