A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Мешканців ТОТ примушують видаляти додаток держбанку: як відновити

Дата: 20.03.2023 12:13
Кількість переглядів: 115

Фото без описуНа тимчасово окупованих територіях окупанти вимагають від українських громадян видаляти додатки держбанків зі своїх мобільних телефонів, зокрема Ощадбанку. Про такі випадки повідомляють у Луганській обласній військовій адміністрації.

▪️В Ощадбанку наголошують, що в такому разі мобільний застосунок дуже просто відновити. Складнощі можуть виникнути лише тоді, коли клієнт не має доступу до свого фінансового телефонного номера.

▪️На цей випадок спеціально для клієнтів на тимчасово окупованих територіях Ощадбанк реалізував процес зміни каналу відправлення повідомлень із SMS на Viber. Такий клієнт може звернутися до контакт-центру банку по каналу web-зв’язку на офіційному сайті Ощаду. Після проходження верифікації він матиме можливість користуватись додатком.

❗️Пропонуємо детальну інструкцію:

1. Завантажуйте або відкрийте новий додаток «Мобільний Ощад».

2. Якщо при введенні номера телефону для входу/реєстрації ви не отримали SMS, то переходьте на сайт Ощадбанку в розділ «Зворотній зв’язок», обирайте «Веб-дзвінок» і «Продовжити без авторизації». Вас буде з’єднано з оператором контакт-центру.

3. Надайте інформацію згідно з інструкцією оператора контакт-центру. Після цього канал доставки одноразових паролів буде змінено. Необхідно здійснити реєстрацію не пізніше закінчення поточного дня, в якому було проведено зміну каналу доставки.

4. Після цього заходьте в додаток, натискайте «Відправити SMS повторно», і повідомлення надходитиме у Viber (на фінансовий номер телефону). Якщо є труднощі із застосунком Viber, скористайтеся сервісами VPN.

5. Всі наступні операції можна підтверджувати у новому додатку кодом доступу, відбитком пальця або за допомогою FaceID. У разі необхідності повторної реєстрації повторіть процес, звернувшись до контакт-центру Ощадбанку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь