БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БЛАГОУСТРІЙ-2023: ЯК ЗМІНИТЬСЯ ЦЕНТР ВАСИЛІВКИ

Дата: 24.03.2023 13:23
Кількість переглядів: 94

Фото без описуРоботи з благоустрою розпочалися у всіх населених пунктах Березівської громади. Активно тривають вони і у Василівці, аби втілити в життя план оновлення центральної частини села.

Підготовка стартувала із розчищення кущів та хворих дерев. Ще минулого року, після комісійного обстеження за участі представника ОНСП Державної екологічної інспекції Поліського округу, сільська рада отримала на це відповідний спецдозвіл. Уже навіть розпочали перші зрізання, як війна увірвалася у наше життя і збила заданий темп.

По вул. С. Корольова наразі готується територія для будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям. Тут можна буде поганяти м’яча у футбол, пограти у волейбол, а ще підтримувати себе у гарній фізичній формі та активно розвиватися нашій молоді на тренажерах.

Через дорогу від адмінцентру по вул. Центральні запроектовано облаштувати сквер пам’яті загиблим воїнам, аби в майбутньому нам було де вшанувати пам’ять сучасників, які полягли на полі бою сучасної війни і віддали своє життя за волю, свободу та незалежність нашої держави.

Неподалік є прекрасна водойма, яка свого часу почала заростати та замулюватися, її теж цього року планується розчистити, поглибити та облагородити територію навколо. Сподіваємося, з часом там з’являться і карасики, аби нашій малечі було де закинути вудочку.

А навпроти школи буде організована паркова зона — місце для відпочинку та проведення урочистих як шкільних, так і державних подій. Поки тривають підготовчі роботи, розробляється і ескіз озеленення декоративною рослинністю, облаштування пішохідних доріжок, лав для сидіння під сучасним енергозберігаючим освітленням і флагшток для державної та місцевої символіки.

Паралельно продовжуються роботи по огородженню кладовища.

Про те, що планується й в інших населених пунктах Василівського старостинського округу ми розповімо трохи згодом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь