БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЧЕРГОВА ПАРТІЯ ЕНЕРГЕТИЧНИХ СМУЗІ ВІДПРАВИЛАСЯ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 27.03.2023 13:57
Кількість переглядів: 87

Фото без описуМікс із сухофруктів у поєднанні із запашним медом став трендовим смаколиком серед наших захисників. Він не лише "підсолоджує" суворі воєнні будні, а є справжнім енергетичним клондайком, здатним не тільки втамувати голод між затяжними прийомами їжі, а й стимулювати імунну систему організму наших мужніх воїнів. Через те, попит на такі смаколики є завжди.

Раніше ми розповідали про те, що руками освітянської когорти та працівників відділу культури Березівської сільської ради було приготовано і відправлено нашим воїнам на передову біля 1000 порцій цієї цілющої смакоти:https://berezivsca.gromada.org.ua/news/1676629227/. А так, як від військових до нас знову надійшов запит, - цю справу продовжили.

Цього разу до закуплених громадою усіх необхідних інгредієнтів, доєдналися і два місцеві пасічники Петро Кеков та Віктор Недвецький. Вони передали від себе 40 л меду, частину якого використали на енергетичний мікс, частину розфасували на порції у чистому вигляді. Щиро дякуємо цим чоловікам за їх внесок у нашу спільну справу.

Сьогодні, 27 березня, друга виготовлена партія знову передана для військовослужбовців у "найгарячіші" точки країни.

Разом із солодощами передали і пакунок ліків, які нам предоставила від Благодійного фонду "СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ" мешканка громади.

Раді бути корисними і робимо все можливе, аби спільно наближати той омріяний день - день нашої Перемоги!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь