БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ВІДДІЛ ОСВІТИ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯВ УЧАСТЬ У НАЦІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ НА ЗАКАРПАТТІ

Дата: 30.03.2023 09:55
Кількість переглядів: 135

Фото без описуЗ 24 по 26 березня на Закарпатті

пройшов Національний форум «Освіта в Україні – виклики сьогодення та перспективи майбутнього» —

серед керівників відділів та департаментів освіти.

Участь у заході взяли понад 70 керівників-освітян з шести областей України: Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Чернігівської, Харківської та нашої, Житомирської, областей. Освітянську спільноту Березівської громади представила завідувач відділу освіти, молоді та спорту сільської ради Аліна Забродська.

Коротко Аліна Сергіївна резюмує, що метою форуму стало питання цифровізації освіти, як одного з її пріоритетних напрямків розвитку і, зокрема, використання «штучного інтелекту» в новій українській школі (НУШ).

Під час роботи форуму було обговорено створення пулу громад-побратимів, що стануть оплотом справжніх європейських цінностей через формування максимально тісних зв’язків та партнерської співпраці у вирішенні й подоланні гуманітарних та економічних питань на шляху європейської інтеграції.

Разом із тим, освітяни у форматі живого спілкування обмінялися досвідом роботи у своїх громадах та мали змогу ознайомитися із інноваційною розробкою — авторським програмно-технічним забезпеченням для роботи вчителів-«НУШівців», впровадження якого може суттєво покращити освітній процес як зараз, в умовах воєнного стану, так і в майбутньому.

Щиро дякуємо організаторам форуму — ГО «Українська Агенція Інноваційного Розвитку» та ГО «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ», — а особливо панянкам Аліні та Ларисі, які безпосередньо приймали учасників заходу, — за цю прекрасну інформативну зустріч, пізнавальну інформацію про історичні події і визначні місця Закарпаття та теплий прийом, який беззаперечно пройшов на найвищому рівні.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь