A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

СПІЛЬНА СПРАВА — ГУРТУЄ: НА ТЕРИТОРІЇ БЕРЕЗІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ ПРОВЕДЕНО БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 03.04.2023 16:25
Кількість переглядів: 80

Фото без описуБерезень подарував нам не тільки посмішку весняного сонечка, теплоту та аромат весни, а й можливість покращити благоустрій наших територій, зокрема й на пришкільних територіях закладів освіти.

Нещодавно у Березівському ліцеї в рамках проведення весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану територій, відбувся загальношкільний благоустрій, участь в якому із задоволенням взяла уся дружна освітянська родина, адже проблеми довкілля турбують усіх – від молодих до найстарших, найдосвідченіших педагогів. Не лишилися осторонь і батьки, які відгукнулися на заклик допомогти демонтувати аварійне, давно недіюче приміщення автокласу, власну ініціативу проявили і восьмикласники, аби допомогти у розборі будівельних відходів.

Працювали всі і всюди. Під час робіт із благоустрою колектив школи проводив обрізку і формування крони плодових дерев та обрізав кущі. Була охоплена прибиранням не тільки територія ліцею, а й пришкільні ділянки. Не залишилася поза увагою і територія узбіччя, закріплена за навчальним закладом, яку теж привели до належного вигляду учасники весняної толоки.

Варто зауважити, що не лише чистота, а й естетичний вигляд ліцею несе гармонію в освітній процес. Упорядковане шкільне подвір’я сприяє як повноцінному відпочинку учнів під час перерв, так і прищеплює любов до природи, вчить дбайливо ставитися до зелених насаджень, привчає до охайності і порядку. Тож, поруч і вищезгаданими роботами із розчищення дерев, учні разом із працівниками ліцею доповнили свої алеї черговою партією декоративних кущів, розробили нову клумбу та зелені зони. Таким чином, територія освітнього закладу, як тільки-но потепліє і все засаджене розпуститься, — стане ще красивішою.

Надалі керівництвом школи заплановано догляд за газонами та квітниками, а також робота на земельних ділянках, підбілювання плодових дерев та бордюрів, до яких теж будуть залучені учні з освітньо-виховною метою.

Адміністрація Березівського ліцею висловлює щирі слова подяки всім задіяним у благоустрою за підтримку та небайдуже ставлення до проблем навчального закладу. Щиро сподіваємося, що активність батьків не лише матиме місце у подальшому, а й нарощуватиметься, адже відомо що спільна справа на користь школи та громади не лише гуртує, показує гарний власний приклад нашим дітям, але й виховує в них відповідальне ставлення до навколишнього середовища та соціалізує їх для подальшого гідного та достойного життяФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь