A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЧЕРГОВЕ АВТО ВІД БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРАЦЮВАТИМЕ НА ЗСУ

Дата: 01.06.2023 18:47
Кількість переглядів: 61

Фото без описуБерезівська сільська рада продовжує виконувати своє військово-транспортне зобов’язання — черговий автомобіль відсьогодні, 1 червня, переданий на потреби армійців і вже завтра попрямує в Донецькому напрямку.

Автомобіль марки УАЗ 3962, в минулому житті — «швидка», — далеко не новий. Він перейшов нам у спадок від обласної ради, врятувавши у свій час у цивільному житті не одну сотню пацієнтів. Сьогодні, після довгої перерви та поточного ремонту, здійсненого за кошти місцевого бюджету, отримавши повне технічне переоснащення основних вузлів та агрегатів, укомплектувавшись усім необхідним, ця техніка вирушає знову, аби рятувати життя — життя наших захисників, які мужньо боронять державні рубежі та стримують навалу недолугих орків.

Посередниками між органами місцевого самоврядування та військовими є Житомирський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Власне, представнику цієї структури Березівський сільський голова Михайло Яромов і вручив офіційно ключі від авто та відповідний пакет документів.

На додачу до транспортного засобу від громади передали і необхідні речі, які обов’язково стануть у нагоді нашим військовим.

Віримо в ЗСУ! Спільними зусиллями наближаємо ПЕРЕМОГУ!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь