БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

СИЛЬНІ ДУХОМ: ЮНАКИ ГРОМАД ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ПОЗМАГАЛИСЯ В ТУРНІРІ, ОРГАНІЗОВАНОМУ ПОЛІЦЕЙСЬКИМИ

Дата: 04.06.2023 08:31
Кількість переглядів: 61

Фото без описуПрофілактика правопорушень серед дітей — це один із основних напрямків діяльності ювенальної поліції. Аби «достукатися» до сучасного підлітка, поліцейські мають використовують різні методи, головним завданням яких є — вберегти дитину, підтримати та попередити від вчинення ними правопорушень.

Символічно, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, поліцейськими Житомирського району був організований спортивний турнір серед юнаків району, що пройшов на території Оліївської громади.

- Сама ідея створення такого турніру була вже давно, проте не було можливості втілити її в життя", - розповідає ініціатор заходу, старший інспектор Ювенальної превенції Житомирського РУП Олександр Пулін. — Тоді ж вирішили втілювати її спільно, - усім відділком. Спочатку ініціативу підтримав начальник, пізніше долучилися і колеги", - додає Олександр. І пояснює, що дату проведення змагань обрали не випадково, адже сьогодні, у розпал російської агресії на території України, питання захисту дітей стає особливо значущим.

Довідково: за офіційними даними росія, починаючи з 24 лютого 2022 року, вже вбила 484 дитини, 992 дитини отримали поранення, ще 393 — вважаються зниклими безвісти. На жаль, ця статистика щодень змінюється і далеко не в кращу сторону.

Тож, аби відволікти дітей від гірких реалій сьогодення, поліцейські провели серед юнаків територіальних громад Житомирського району спортивний турнір з символічною назвою «Сильні духом». Березівську громаду на змаганнях представила збірна команда учнів Березівського та Садківського ліцеїв.

- «Ще одна ціль проведення турніру – популяризація здорового способу життя та залучення молоді до спорту. Наша молодь та її свідомість змінилися, коли прийшла війна. Вони стали більш серйозними та цілеспрямованими. Хочеться допомагати їм ставати ще кращими, ще сильнішими духом!», - розповів під час заходу начальник ВП№1 Житомирського РУП Станіслав Морозов.

Основним видом змагань стала «гра мільйонів» — футбол, — в якому призери третього та другого місць отримали медалі, ну а головною нагородою став золотий кубок лідера та набір футбольної форми, за яку переможцям довелося добряче попотіти.

До того ж, усім дітям були підготовлені заохочувальні призи — кожна команда отримала м’ячі, а її учасники — квитки в кінотеатр та безпекові світловідбиваючі браслети.

Також усім бажаючим поліцейські провели майстер-класи зі спортивної риболовлі та великого тенісу.

- «Хочеться подякувати всім, хто долучився до організації турніру: представникам громад, благодійникам, дітям, які брали участь. Сподіваюсь на продовження моєї ініціативи в майбутньому», - говорить по завершенні спортивного свята Олександр Пулін.

Фото власні та з сайту 0412Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь