БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ХЕРСОНЩИНА НЕ САМА: БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ЗБОРУ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ЗАТОПЛЕНИХ РЕГІОНІВ ПІВДНЯ

Дата: 16.06.2023 20:16
Кількість переглядів: 107

Фото без описуТрагедія на Каховській ГЕС вкотре показала нашу єдність та непереможну згуртованість, адже з перших хвилин після інформації про страшну масштабну екотрагедію, українці знову з неймовірною швидкістю кинулися на допомогу постраждалим. Цього разу список найнеобхідніших речей значно розширився і відчутно змінив пріорітетність, адже чи не найголовнішим стала для жителів півдня чиста питна вода, плавзасоби, одяг і, звісно ж, продукти харчування.

До збору допомоги долучилася і Березівська громада. Працівники сільської ради, спільно з соціально відповідальними місцевими підприємцями та небайдужими жителями громади зібрали понад 130 тис. грн матеріальної допомоги, а ще 2 тонни картоплі та закупили питну бутильовану воду.Фото без описуФото без опису

Усе це було передано в координаційний штаб при Житомирській районній військовій адміністрації, яка вже сформувала усю допомогу від громад району та сьогодні, 16 червня, відправила черговий гуманітарний вантаж на Херсонщину, що попрямував безпосередньо в Новокаховську та Милівську громади.

Загалом, це більше 22 тонн найнеобхідніших речей та приладдя: мотопомпи, теплові гармати, бензопили, бетонозмішувачі та інші будівельні інструменти, необхідні для усунення наслідків аварії, а також 13 тонн питної води, продукти харчування, чоботи гумові рибальські заброди та рибальські комбінезони, одяг, ємності для води та багато іншого. Березівська сільська рада щиро дякуємо всім своїм жителям, хто не лишився байдужим до чужого горя та долучився до збору допомоги.

В єдності наша сила! Разом до ПЕРЕМОГИ!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь