БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПРОЩАННЯ З ДИТИНСТВОМ: У БЕРЕЗІВСЬКОМУ ЗДО «ПЕРЛИНКА» ПРОЙШОВ ВИПУСКНИЙ БАЛ

Дата: 17.06.2023 08:56
Кількість переглядів: 107

Фото без описуПерший випускний у житті. Красиве, але одночасно і сумне свято, адже дітки прощаються з безтурботним дитинством, а далі на них чекають перші шкільні завдання, поразки та перемоги...

У цю прекрасну, теплу літню пору в Березівському дитячому садочку «Перлинка» відбулося чудове випускне свято старшої групи «Калинка». Вихователі Марина Горгуль, Лілія Словінська та помічник вихователя Оксана Будзінська проводжали своїх випускників з казкової дитячої країни до шкільного незвіданого світу.

Так хотілося зупинити їх і сказати: «Не поспішайте дорослішати, не треба, адже дитинство — це найкраща пора і його не повернеш. Побудьте ще в ньому, порадійте дитячій безтурботності», — але час бере своє.

Тож побажаємо нашим маленьким випускникам, щоб у кожного сьогоднішнього малюка в неминучому дорослому житті обов'язково все вдавалося з легкої руки та обов’язково здійснилася дитяча мрія.

Свято було переповнене не тільки радістю, щирими посмішками діток, сльозами батьків та працівників садочка, але й чималою тривогою за наших мужніх захисників, тат наших дітлахів: Віктора Левківського, Віктора Гороха, Сергія Ништуна, Святослава Залівіна, Дмитра Скомаровського, Івана Скерського, Вікора Бойко та Артура Венгловського, які нині виборюють для своїх дітей і для всіх нас вільну, процвітаючу та незалежну Україну!

Щиро дякуємо їм та усім військовослужбовцям за те, що діти мали можливість святкувати свій випускний, дякуємо за те, що ви неначе Ангели оберігаєте Україну і свої сім'ї.

Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь