БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БЕЗПЕЧНИЙ ВІДПОЧИНОК НА «ПАГОРБІ»: У БЕРЕЗІВЦІ ЛІСІВНИКИ ВІДКРИЛИ РЕКРЕАЦІЙНУ ЗОНУ

Дата: 19.07.2023 17:13
Кількість переглядів: 1089

Фото без описуЛісівники знають — хочеш уберегти ліс від пожеж та сміття, створи людям територію для безпечного відпочинку. А в умовах воєнного сьогодення, коли питання мінної безпеки є не менш значущим, рекреаційні майданчики в лісовій зоні — це елементарна безпека.

Днями, на території с. Березівка, що протягується уздовж міжнародної траси М-06 (Київ-Чоп), лісівники презентували оновлену зону рекреації. Відтепер вона слугуватиме для відпочинку жителів Березівської громади, наших гостей та подорожуючих, які матимуть змогу зупинитися, зручно припаркувати автомобіль та комфортно відпочити на мальовничій галявині обабіч лісу.

Тут можна не просто прогулятися, а організувати пікнік або довгоочікувану зустріч із друзями, погратися з дітьми на дитячому майданчику та незабутньо провести свій час, — і все це абсолютно безкоштовно!

Тут для цього є все необхідне: альтанки зі столами та лавками, дитячий майданчик, мангал та дрова для розведення багаття, підведена автоматична подача води та облаштована вбиральня. А ще це не просто місце організації дозвілля, а й просвітницька та культурна складова.

Березівська сільська рада щиро дякує лісівникам за співпрацю та за облаштування цього місця відпочинку, яке безумовно стане «родзинкою» нашої громади.

Сподіваємося, що посил лісівників — дотримуватися основних правил поведінки в лісі, не залишати сміття і не палити вогнища в не призначених для цього місцях, — обов’язково стане постулатом для кожного українця, адже саме задля цього і створюються такі місця відпочинку.

Тож, разом із лісівниками, гостинного запрошуємо до нашого нового рекреаційного пункту «Пагорб»!

✅ Щоб дістатися до локації, натисніть на посилання: https://goo.gl/maps/7cJL6G9YMLwzb3BAA

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь