БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

В БЕРЕЗІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ РОЗПОЧАТО МОНТАЖ МОДУЛЬНОГО УКРИТТЯ

Дата: 20.07.2023 19:32
Кількість переглядів: 53

Фото без описуОблаштування укриттів у тих школах, де їх не було, аби максимально організувати освітній процес в очному форматі — головне завдання на літо для Березівської громади.

Таку ініціативу депутатський корпус підтримав на засіданні сесії сільської ради. В результаті було прийняте рішення про виділення коштів із місцевого бюджету для закупівлі трьох модульних укриттів для Березівського, Іванівського та Барашівського ліцеїв.

Попередньо, на початку літа, вже було підготовлене місце під таке укриття в Березівському ліцеї. А 18 липня розпочалися власне самі будівельні роботи — постачальником доставлено перше замовлення та під керівництвом його інженерів-монтажників, силами адміністрації школи, водія, небайдужих випускників, працівників відділу ЖГК було змонтовано модульні блоки за неповні два робочі дні.

Потому, відразу, знову ж таки, силами педагогічного колективу, а також батьківської громадськості та працівників відділу ЖКГ розпочато усі інші необхідні роботи: електромонтаж, гідроізоляція, монтаж системи вентиляції, обробка стін протигрибковими засобами, меблювання, забезпечення питною та технічною водою, біотуалетами, обвалування шаром землі ззовні з подальшим посівом трави довкола.

Разом із тим, паралельно розпочато підготовку ділянки під наступне укриття, яке невдовзі завезуть в Іванівський ліцей, а в подальшому і в Барашівський.

Маємо надію, що при такій активності, завзятті та співпраці як розпочалися роботи в Березівському ліцеї, — будуть тривати роботи і в інших вище згаданих освітніх закладах, — то вже зовсім скоро наші діти зможуть розпочати освітній процес у форматі очного навчання в надійних безпекових умовах. Але усе це залежить виключно від нашого з вами розуміння, від згуртованості, взаємодопомоги та підтримки. Адже тільки разом ми сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь