БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У НОВІЙ ВАСИЛІВЦІ ПРИСТУПИЛИ ДО РЕМОНТУ ДИТЯЧОГО МАЙДАНЧИКА

Дата: 25.07.2023 21:03
Кількість переглядів: 61

Фото без описуСьогодні у Новій Василівці приступили до ремонту дитячого майданчика. Перша маленька відвідувачка підійшла до чоловіків, які тут працювали і з захватом сказала: «Невже це наш майданчик, який же він гарний!», — і це так зігріло душу, розповідає Сергій Черпіцький, староста Василівського округу.

На його прохання допомогти відремонтувати місце дозвілля для діток відгукнулися місцеві чоловіки Віталій Шадура, керівник спілки рибалок «Нептун» — Юрій Таргонський, який за власні кошти залучив до цього ще двох спеціалістів та депутат Березівської сільської ради, завідувач філії клубного типу с. Болярка Юрій Сироїжко.

Протягом дня хлопці вправно попрацювали — замінили зношені та відновили пошкоджені елементи. Завдяки цьому підвищилася безпечність та продовжився термін експлуатації дитмайданчика. А згодом подбають і про оновлення естетичного вигляду — пофарбують його.

У свою чергу просимо батьків слідкувати за поведінкою дітей та привчати їх дбайливо ставитися до спільного майна, не ламати та дотримуватися правил безпеки. Пам'ятайте, від цього залежить здоров'я і життя ваших дітей.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь