БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПРО ПЛАНИ БЛАГОУСТРОЮ: ДЛЯ БЕРЕЗІВКИ-1 РОЗРОБЛЕНО ЛАНДШАФТНИЙ ДИЗАЙН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЧАСТИНИ СЕЛА

Дата: 31.07.2023 10:00
Кількість переглядів: 52

Фото без описуНавесні Березівська сільська рада анонсувала свої плани благоустрою територій населених пунктів громади на поточний рік. Зокрема, перетворення торкнулися сіл Василівка, Барашівка та Іванівка.

У Василівці перед школою, з метою безпечного перебування тут учасників освітнього процесу, було зрізано аварійні дерева та облаштовано школярам на цьому місці паркову зону.

А в середині травня колектив та учні 8 і 9 класів Барашівського ліцею, спільно з представниками Березівської сільської ради, Іванівського старостату, працівників відділу культури та жителів села Барашівка взяли участь у висаджуванні зелених рослин та квітів у майбутньому Сквері пам'яті наших загиблих Захисників. Роботи над його облаштуванням тривають.

У пам'ять про самопожертву наших оборонців, цьогорічні випускники 9-го класу Іванівського ліцею поруч зі шкільним подвір’ям теж висадили Алею пам’яті із калинових кущів, на честь наших мужніх хлопців-односельців, які віддали життя за Батьківщину в боротьбі із запеклим ворогом, як символ незламності їх духу та безсмертя. А поруч формується етнопарк в колористиці національного духу. Частково роботи вже проведені, деякі в активній реалізації. Але це чималий і непростий шмат роботи, для якого потрібні людські руки, техніка і час, — тож не все й одразу.

У планах покращення благоустрою на 2023 рік є і населений пункт Березівка-1. Попередньо тут провели підготовчі роботи.

Нагадаємо, на початку квітня тут пройшла загальна толока. Тоді було розчищено територію біля п’ятиповерхівки, що в центральній частині, де поряд з нею та навпроти і буде реалізовано даний проект благоустрою. Сьогодні презентуємо вам деталі розробленого ландшафтного дизайну, за яким буде облагороджена дана частина населеного пункту. Але це вже після нашої Перемоги!

А поки чекаємо на осінь, аби на розпланованих ділянках провести посадку багаторічних квітів, декоративних кущів та провести озеленення, аби рослини поки що почали приживатися і розростатися.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь