БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ТРЕТЄ З ТРЬОХ: У БАРАШІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ЗАВЕРШЕНО МОНТАЖ МОДУЛЬНОГО УКРИТТЯ

Дата: 03.10.2023 13:02
Кількість переглядів: 106

Фото без описуУчні Барашівського ліцею 2 жовтня сіли за парти рідного закладу освіти, а дошкільнята повернулися до садочка. Про це було обіцяно 1 вересня, у День знань. Тоді якраз, напередодні, в ліцеї почали монтаж блоків модульного укриття, яке заплановано було завершити до початку жовтня та відновити, нарешті, очне навчання і тут.

Нагадаємо, пріоритетним завданням для сільської ради влітку було — стовідсотково організувати повноцінний освітній процес, який вимагав до себе наявності діючих укриттів у закладах освіти.

У Березівському та Іванівському ліцеях роботи над захисними спорудами, розпочаті у другій половині липня, встигли завершити влітку. А так, як процес цей відносно недовгий, та все ж не терпить квапливості і вимагає до себе відповідальності — то третє з трьох укриттів облаштовували вже під час навчання.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Основній частині школярів довелося з літа пригадати навики навчання онлайн, учнів же 1-2 класів початкової ланки шкільним автобусом підвозили до сусіднього закладу в Садки.

Поки тривали роботи над укриттям, паралельно в школі провели поточний ремонт приміщень, повністю замінили вхідну групу та змонтували сучасний пандус. А до цього часу, тікаючи із зони бойових дій, тут знайшли собі прихисток внутрішньо переміщені особи.Фото без описуФото без описуФото без опису Нарешті ми досягти поставленої мети і щиро радіємо, що нам це вдалося. Знаково і символічно, що фініш співпав з Днем працівників освіти. Тож ми щиро бажаємо усім освітянам нашої громади, щоб їм ідейно, натхненно та завзято працювалося, а учням зичимо, щоб легко давалися знання, розвивався їх потенціал та задатки, і щоб діти зростали над собою та самовдосконалювалися, адже ОСВІЧЕНА МОЛОДЬ — ЗАПОРУКА НАШОГО ЩАСЛИВОГО МАЙБУТНЬОГО! А ще усім вам — отримувати насолоду від «живого» спілкування.Фото без описуФото без описуФото без опису Разом із тим, не втомлюємося дякувати усім-усім-усім, хто допоміг реалізувати цей план, хто самовіддано виконував свою роботу, хто не рахувався з власним часом, хто не стояв осторонь і в той чи інший момент долучався до тієї чи іншої роботи: а це і працівники відділу ЖКГ сільської ради, і освітяни, і батьки, і навіть колишні випускники. Хай сторицею повертаються до вас сили та не болять натруджені руки.

З повагою - Михайло ЯРОМОВ, сільський головаФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь