БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР СЕРЕД ШКОЛЯРІВ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 13.10.2023 17:31
Кількість переглядів: 114

Фото без опису13 жовтня в Березівській громаді відбувся волейбольний турнір. Головними героями цього дійства були школярі: хлопці та дівчата старших класів. П’ять команд — Березівського, Барашівського, Василівського, Іванівського та Садківського ліцеїв змагалися між собою за головний приз — кубок переможців на честь Дня захисників та захисниць України.

Урочисто відкрила спортивний турнір завідувач відділу освіти, молоді та спорту сільської ради Аліна Забродська, після чого з вітальним словом до учасників звернувся сільський голова Михайло Яромов.Фото без опису Під час промови Михайло Валентинович звернув увагу на те, що змагання проходять в оновленій спортивній залі і наголосив на тому, скільки зусиль було вкладено у відновлення цього приміщення. Адже для сільської ради є вкрай важливим сприяння розвитку підростаючого покоління, популяризації спорту та здорового способу життя.Фото без опису Тож, перед початком спортивного протистояння відбулася приємна подія, яка стала «родзинкою» змагань — символічне відкриття оновленої зали, під час якого право перерізати стрічку надали кращим спортсменам-волейболістам громади — Ілоні Свінціцькій і Тарасу Юхимчуку.Фото без опису Цікавою, емоційною та захоплюючою була кожна гра, під час якої команди запекло змагалися за звання найкращої. До самого завершення зберігалася інтрига, адже усі команди були сильні та варті перемоги.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Утім, змагання є змагання, і в них обов’язково хтось стає лідером. Тож, за результатами зіграних ігор грамотами за участь в турнірі сільський голова Михайло Яромов нагородив Барашівську та Іванівську команди.

Фото без описуФото без описуБронзові медалі з рук очільника громади отримали ліцеїсти Василівського освітнього закладу, срібло дісталося — Березівській команді, ну а «золото» та кубок переможців повезли додому представники Садківського ліцею.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Вітаємо усіх учасників змагань та бажаємо й надалі продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

Щиро дякуємо мужнім українським захисникам та захисницям за можливість нашим учням попри все навчатися, займатися спортом і розвиватися та за можливість проведення цих змагань без повітряних тривог.

Детальніше про те, яким насиченим, емоційним та сповненим неповторних вражень був цей день — у нашому фотозвіті.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь